Tην απόφαση των  ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο ΑΚΡΙΤΑΣ  κατά της εξαγοράς της SHELMAN  από την ELPAN ,  έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής και πρώην εργαζόμενος της  SHELMAN  Γιώργος Χατζηαθανασίου.

 

Ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ μετά την έκδοση της απόφασης αναφέρει :

Βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η εταιρεία ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΕ κατά της εξαγοράς του εργοστασίου της πρώην ΣΕΛΜΑΝ στην Κομοτηνή από την εταιρεία ELPAN ΑΕ συμφερόντων Αδαμόπουλου-Αγοραστού.

Η απόφαση είναι απορριπτική για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΕ για λόγους ουσίας, σύμφωνα με την απόφαση δεν υπάρχει θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού από την εξαγορά του εργοστασίου της πρώην ΣΕΛΜΑΝ στην Κομοτηνή από την εταιρεία ELPAN.

 

Στις 8 Ιουνίου είχε τελεστεί αγιασμός για την έναρξη των εργασιών συντήρησης  στους χώρους της μονάδας του Εμβαπτισμού ξυλείας στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής με τους εργαζόμενους μετά από  δέκα χρόνια να βρίσκονται ξανά στους χώρους της μονάδας.

Για νέο ξεκίνημα για τον όμιλο ALFA WOOD   είχε μιλήσει  ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Γιώργος Αδαμόπουλος, μιας προσπάθειας επαναλειτουργίας ενός ιστορικού εργοστασίου της Ροδόπης πρότυπου στην παραγωγή βιομηχανικής ξυλείας , μία μονάδα που μπορεί να παράξει μόνο πλούτο δίνοντας θέσεις εργασίας σε τουλάχιστον εκατό εργαζόμενους.

 

AΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 08.06.2023