“ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ” είπε ο Αλέξης Χαρίτσης πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κατά την παρουσία του στην Κομοτηνή.

Προηγήθηκαν συναντήσεις με τον περιφερειάρχη, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης ,με παραγωγικούς φορείς , το ΔΠΘ με συμπέρασμα ότι η Θράκη έχουν μεγάλες δυνατότητες που παραμένουν αναξιοποίητες.

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει καταθέσει την πρότασή της για ένα ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Θράκη, στα πρότυπα του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος που είχε δημιουργηθεί παλαιότερα και που περιελάμβανε φορολογικές διευκολύνσεις , αναπτυξιακά προγράμματα, καθώς και ολοκλήρωση των βασικών υποδομών.

“ΔΗΜΙΟΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΩΡΟ”, είπε ο Αλέξης Χαρίτσης , θέλοντας να είναι εκείνη η δύναμη που θα αντιπαρατεθεί στις αντικοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.

“ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ” , με το ψηφοδέλτιο να περιέχει προσωπικότητες , εκπρόσωπους κινημάτων,  πολιτικών κινήσεων , έτσι ώστε αυτό να αποτυπώνει τις δυνατότητες που έχει η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, και ψηφοδέλτιο με εκπροσώπους από κάθε περιφέρεια της χώρας.