Οι εσωτερικές πόρτες είτε σπιτιού είτε επαγγελματικού χώρου, είναι εκείνες που εξασφαλίζουν την απαιτούμενη απομόνωση και συγκέντρωση και στην Xilotech θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από μοντέρνες μεσόπορτες που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη. Κατασκευασμένες με γνώμονα το design και τη λειτουργικότητα, είναι διαθέσιμες σε ξύλο, μασίφ ξύλο, PVC, λάκα και κόντρα πλακέ θαλάσσης, με κάσα ή χωρίς. Επίσης, η πλούσια συλλογή περιλαμβάνει και laminate μεσόπορτες, που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα και αντοχή τους. Επιλέξτε την απόχρωση που θέλετε ανάμεσα από λευκό, γκρι, καφέ και άλλα και… διαχωρίστε τη θέση σας με έμφαση στη λειτουργικότητα και τον κομψό σχεδιασμό!

Συρόμενες ντουλάπες για κάθε χώρο!

 

 

Οι συρόμενες ντουλάπες με κορυφαία υλικά κατασκευής και σύγχρονο μηχανισμό, θα σας λύσουν τα χέρια! Εξερευνήστε τη συλλογή της Xilotech από ντουλάπες μονόφυλλες, δίφυλλες ή τρίφυλλες, με έτοιμα κουτιά ντουλάπας και συρτάρια ή χωρίς και ανακαλύψτε τη συρόμενη γωνιακή ντουλάπα με καθρέφτη ή χωρίς, που θα ταιριάξει άψογα στο υπνοδωμάτιο σας. Επωφεληθείτε από τις πολύ προσιτές τιμές και επιλέξτε ή σχεδιάστε τη δική σας στο χρώμα, στις διαστάσεις και στο στυλ που θέλετε.

Ανοιγόμενες ντουλάπες για κλασικά γούστα!

 

Οι ανοιγόμενες ντουλάπες αποτελούν διαχρονική επιλογή τόσο για τον χώρο του υπνοδωματίου, όσο και για οποιονδήποτε άλλο οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Η Xilotech ικανοποιώντας κάθε ανάγκη και κάθε προτίμηση, έχει στη διάθεσή σας μια πληθώρα επιλογών, για να επιλέξετε την ντουλάπα της αρεσκείας σας. Μοντέρνες ή κλασικές, όλες ξεχωρίζουν για την καλαίσθητη σχεδίασή τους και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χαρίσουν extra άνεση στην καθημερινότητά σας. Επισκεφθείτε το xilotech.gr ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας σε Αθήνα (Καισαριανή) και Γλυκά Νερά και… ικανοποιήστε τις ανάγκες σας στο 100%!