Βγήκαν στους δρόμους το βράδυ της Λευκής Νύχτας οι κάτοικοι της Ροδόπης με συνεχή ροή από το Πάρκο της Αγίας Παρασκευής έως και την Τσανάκλειο. Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες , το ζωντανό κλίμα που δόθηκε με την παρουσία μπαντών και dj από την ΔΚΕΠΠΑΚ , αλλά και η για πρώτη φορά διοργάνωση του street food  στο πάρκο της Κομοτηνής συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς.

Χωρίς σακκούλες στα χέρια οι περισσότεροι των συνδημοτών , πράγμα που φανερώνει τις οικονομικές δυσκολίες που  υπάρχουν για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας , με εξαίρεση τα καταστήματα οπτικών που κάποιες στιγμές γίνονταν το αδιαχώρητο  από τους πελάτες, εξαιτίας και των πολύ μεγάλων προσφορών τόσο σε γυαλιά ηλίου , όσο και οράσεως.

Μια άλλη κατηγορία καταστημάτων παροχής υπηρεσιών που είδαν τους συνδρομητές τους να αυξάνονται ήταν τα γυμναστήρια, όπου με τις δελεαστικές ετήσιες προσφορές τους έγιναν δέκτες ικανοποιητικού αριθμού πελατών , αλλά και τα καταστήματα αθλητικών ειδών που και αυτά προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό πελατών.