Τα περιποιημένα νύχια βελτιώνουν πάντα την εικόνα μας, ανεξάρτητα από την ηλικία μας, την εποχή και την περίσταση. Με τη βοήθεια μιας επαγγελματία η οποία, πέρα από το ταλέντο και την εμπειρία της, έχει στη διάθεσή της τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα των νυχιών, μπορεί πραγματικά να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα!

Στην InBeautyLand γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες κάθε ειδικού και ερασιτέχνη στην περιποίηση των νυχιών σε χέρια και πόδια, γι’ αυτό και φροντίζουν να ανανεώνουν πάντα την εξαιρετικά πλούσια συλλογή τους με κορυφαία προϊόντα από τα μεγάλα brands του χώρου.

Προϊόντα Gel it Up για επαγγελματίες που θέλουν το καλύτερο

Gel It Up Compete Acrylic Powder Pink 35gr.

Τα cruelty free προϊόντα νυχιών της Gel it Up δεν βρίσκονται τυχαία στην κορυφή των προτιμήσεων των επαγγελματιών. Τόσο από άποψη ποιότητας, αντοχής, εύκολης εφαρμογής και αφαίρεσης όσο και από άποψη ποικιλίας σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων για τα νύχια, η Gel it Up δεν παύει να αποτελεί έναν μοναδικό «σύμμαχο»!

Gel It Up ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Line.It.Up Apricot 7ml.

Ανακαλύψτε τους 400 και πλέον κωδικούς χρωμάτων σε ημιμόνιμα βερνίκια και βρείτε τα απαραίτητα top και base coat, πούδρες, builder gel και origami gel, σκόνες νυχιών, πινέλα και υγρό ακρυλικού. Ό,τι, δηλαδή, χρειάζεστε για να αναδείξετε τη δουλειά σας.

Gel It Up Origami Gel μεταλλικό Mb01 5G.

C for Canni και η δημιουργία ξεκινά

Canni ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Shell C112 ,16ml

Τα ημιμόνιμα μανό της Canni είναι διάσημα για όλους τους σωστούς λόγους. Με  πλούσια ποικιλία αποχρώσεων αλλά και stylish λεπτομέρειες, όπως glitter και πάστες, η Canni σας βοηθά να κάνετε πραγματικότητα όποιο αποτέλεσμα έχετε οραματιστεί!

Canni σετ 5 διπλών πινέλων για Nail Art.

Πέρα από τα απίθανα χρώματα για κάθε περίσταση και προτίμηση, το top brand έχει για εσάς τα απαραίτητα πινέλα, μαγνήτες και stamps, που διευκολύνουν τη δουλειά σας και προσφέρουν ένα ασυναγώνιστο αποτέλεσμα από κάθε άποψη.

Canni Stamping Plate N05 (12cm X 6cm).

Περιηγηθείτε στο εύχρηστο online shop inbeautyland.gr, εξερευνήστε τις συλλογές των αγαπημένων brands όλων των επαγγελματιών και ανακαλύψτε τα προϊόντα που θα κάνουν τη δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη, για να προσφέρετε στις πελάτισσές σας το τέλειο mani – pedi!