Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 το Δημοτικό Συμβούλιο Ιάσμου συνεδρίασε δια περιφοράς. Μετά από την πρόταση της αντιπολίτευσης , αποφασίσθηκε να χορηγηθεί κεφάλαιο αξίας 30.000 € αντί των 20.000€ για αγορά ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού όπως αντισηπτικών διαλυμάτων και μασκών και απολύμανση δημοτικών χωρών.

Προτάθηκε  η διεύρυνση και επιτάχυνση της διαδικασίας απολύμανσης των πολυσύχναστων χώρων όπως των φαρμακείων, φούρνων, πρατηρίων υγρών καυσίμων όλων των χωριών του Δήμου Ιάσμου. Επίσης, προτάθηκε η διανομή στους συνδημότες ηλικίας άνω των 65 ετών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, ΔΩΡΕΑΝ αντισηπτικών διαλυμάτων και μασκών.

Ο Συνδυασμός ευχαριστεί  εκ βάθους καρδίας όλο το προσωπικό και τη διοίκηση του Δήμου Ιάσμου για τον αγώνα που δίνουν για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και υπενθυμίζουν ότι στις δύσκολες μέρες που ζούμε το πιο βασικό είναι η όσο το δυνατόν γρήγορη και αποτελεσματική λήψη των αναγκαίων μέτρων και αποφάσεων. Τέλος Καλούν τους δημότες  να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου και του Δήμου.

“ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ προκειμένου να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού”.

Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ