Μέλη και φίλοι του συλλόγου καρκινοπαθών της Ροδόπης ¨ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ” βρέθηκαν δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους που ευλόγησε ο Μητροπολίτης κκ. Παντελεήμωνας.

Στο απολογισμό της χρονιάς η πρόεδρος του συλλόγου Ροδούλα Κοκκινάκη ανέφερε ότι από τότε που ξεκίνησε η πανδημία έχουν εξυπηρετηθεί 133 νέοι ασθενείς εκ των οποίων οι 87 εγγράφηκαν και στον σύλλογο. Στο διάστημα των γιορτών ο σύλλογος προσέφερε  στα άτομα που βρίσκονταν σε θεραπεία , και είδη πρώτης ανάγκης στα άπορα μέλη όπως τρόφιμα από την αντιδημαρχεία Κοινωνικής πολιτικής , αλλά και την ενορία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού , πληρωμή οικιακών λογαριασμών και μετακινήσεων για θεραπείες στο νοσοκομείο κ.α.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις  με πρώτο τον αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής Γιάννη Μουρτίδη ο οποίος βραβεύτηκε από τον Μητροπολίτη, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου από τον Βουλευτή Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου , η Αρτέμις Τσολάκη από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη για την προσφορά του SANTA RUN που διέθεσε μέρος των φετινών εσόδων στον σύλλογο, το Beauty Salon ORAMA  από τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη για τον κουμπαρά που έβαλε στους χώρους του κομμωτηρίου για την συλλογή χρημάτων υπέρ του συλλόγου, ο δάσκαλος ζωγραφικής του συλλόγου Χάρης Μουρελάτος από τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη ο οποίος και πρότεινε να μπουν κουμπαράδες στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις για την ενδυνάμωση του συλλόγου.

Τέλος βραβείο δόθηκε στην Σοφία Μιχαηλίδου καθηγήτρια αγγλικών  που προσφέρει τις γνώσεις της στα μέλη του συλλόγου.