Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ροδόπης καλεί σε συμμετοχή για την μαύρη επέτειο του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών. Στο κάλεσμά της αναφέρει:

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, όπου 57 άνθρωποι – ως επί το πλείστον νέα παιδιά- είδαν το νήμα της ζωής τους να κόβεται, όταν το επιβατικό τρένο προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με μια εμπορική αμαξοστοιχία.

Έναν ολόκληρο χρόνο μετά την τραγικότητα και την οδύνη και τον πόνο στο δυστύχημα των σιδηροδρόμων, που έκανε τη χώρα και τους ανθρώπους της να παγώσουν, είμαστε εδώ για να θυμηθούμε, για να μνημονεύσουμε, για να μην λησμονηθούν οι άνθρωποι ποτέ.

Ψίχουλο παρηγοριάς στον ανείπωτο πόνο των οικείων, πράξη μνημόνευσης, με ενότητα και αγάπη, με οδύνη και πόνο, με δάκρυα και πίκρα, γιατί όχι και με θυμό, σας καλούμε στον σταθμό τρένων της Κομοτηνής την Τετάρτη 28/2 στις 17:30.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι λιτό, με ευλάβεια και χωρίς θόρυβο όπως αρμόζει όταν χάνονται αθώοι συνάνθρωποι μας. Θα ακολουθήσει χαιρετισμός, ενός λεπτού σιγή, άναμμα κεριών, τοποθέτηση για το έγκλημα των Τεμπών.

Η ομάδα διοργάνωσης:

  • Ευδοκία Ουρεϊλίδου, αναπληρωτής γραμματέας
  • Όλγα Κατσιάνη, μέλος ΝΕ και τομεάρχης αυτοδιοίκησης
  • Ευαγγελία Μουτουσίδου, πολιτεύτρια Ροδόπης