Επέστρεψε στα καθήκοντά του μετά την περιπέτεια της υγείας του ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ . Σε μήνυμά του αναφέρει τα παρακάτω:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Πριν από 10 μέρες, ασθένησα και αφού έγινε η πρώτη πετυχημένη παρέμβαση στο νοσοκομείο Κομοτηνής, με τη διάγνωση του αυθόρμητου πνευμοθώρακα, πήρα σύντομα εξιτήριο. Στη συνέχεια αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση των ιατρών μου προκειμένου να προβώ σε ολιστική επέμβαση προκειμένου να αποφύγω υποτροπή στο μέλλον. Μετά από ένα επιτυχημένο χειρουργείο στη Θεσσαλονίκη, δόθηκε η επιθυμητή οριστική λύση.

Από αυτήν την εβδομάδα έχω επιστρέψει στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα.
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήσαμε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Παύλο Γερουλάνο, έναν εκ των διεκδικητών της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, κατόπιν αιτήματός του. Ο κ. Γερουλάνος μου μετέφερε τις απόψεις του για την πορεία της χώρας καθώς και το όραμα και τις προγραμματικές του θέσεις για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης

Στην διάρκεια της συνομιλίας μας που ήταν εξαιρετικά φιλική, ειλικρινής και εποικοδομητική, εξέφρασα στον κ. Γερουλάνο την άποψη ότι έχει μεγάλη σημασία για τη Μειονότητα, ο νέος πρόεδρος που θα εκλεγεί να έχει μια πολιτική γραμμή που θα στηρίζει τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα και θα δώσει μαζί με την κοινωνία αγώνα για την αποκατάσταση των μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που βιώνει η περιοχή μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παύλο Γερουλάνο, πρώην υπουργό και δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής παράταξης στον Δήμο Αθηναίων, για το ευγενικό του αίτημα για την τηλεδιάσκεψη αυτή και του εύχομαι επιτυχία στους στόχους που έχει βάλει και καλό αγώνα, με σύμπνοια και συντροφικότητα μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του.

Να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους εσάς για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την υποστήριξη που μου δείξατε, τόσο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου όσο και τώρα που έχω επανέλθει πλήρως στα καθήκοντα μου.

About Post Author