Η μεγάλη επιτυχία της οργάνωσης του πρώτου Χριστουγεννιάτικου Bazaar που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2019 από τα μέλη του συλλόγου σε συνεργασία και με το τμήμα βοηθών Βρεφονηπιοκόμων της σχολής του ΙΕΚ-ΟΑΕΔ Κομοτηνής , είχε ως αποτέλεσμα την συλλογή ενός σημαντικού ποσού το οποίο διατέθηκε για την αγορά τροφίμων και ρουχισμού προς ενίσχυση του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής(Π.Α.Α.Π.Α).
Για τον λόγο αυτό ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Μεγάλου Κρανοβουνίου «Το Γενέσιον της Θεοτόκου» εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο του ΔΣ , Ναθαναήλ Μολλά , την αντιπρόεδρο Χρύσα Ρίζου , την ταμία Κατερίνα Ιγνατίδου και το μέλος Χρήστο Κυριάκογλου ,επεκτείνοντας την δράση του συλλόγου και στην κοινωνική προσφορά, επισκέφθηκαν την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 το Π.Α.Α.Π.Α Κομοτηνής , με σκοπό να στηρίξουν την άοκνη προσπάθεια που καταβάλει τόσο το ΔΣ και πολύ περισσότερο το προσωπικό για την λειτουργία του εν λόγου παραρτήματος καθώς και να δώσουν χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό προσφέροντας δώρα ,τρόφιμα και ρουχισμό.
Τους εκπροσώπους του συλλόγου υποδέχθηκαν η εκπρόσωπος του ΔΣ του Π.Α.Α.Π.Α Κομοτηνής κ. Γκότση Αρετή , η αναπληρώτρια της διεύθυνσης κ. Καλαμάρα Ιωάννα , η υπεύθυνη υπηρεσίας περίθαλψης κ. Ελευθεριάδου Σουλτάνα,η προϊσταμένη της οικονομικής υπηρεσίας κ. Σκουλαρίδου Αναστασία ,ο υπεύθυνος κτηριακών υποδομών κ. Χατζηπασχάλης Ζήσης και το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.
Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Μεγάλου Κρανοβουνίου ευχαριστεί τα μέλη του που εργάσθηκαν για αυτό το σκοπό , το τμήμα βοηθών βερεφονηπιοκόμων του ΙΕΚ-ΟΑΕΔ Κομοτηνής , την Βιοτεχνία και Εμπορία Ξυλείας Λιούρτας Κώστας και ΣΙΑ Ο.Ε , το SuperMarketFamily Κομοτηνής και όλους όσους προσέφεραν ανιδιοτελώς στον σκοπό αυτό.
Επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το ΔΣ και το προσωπικό του Π.Α.Α.Π.Α Κομοτηνής και πολύ περισσότερο τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό , για την υποδοχή που μας πρόσφεραν με το ζεστό , αληθινό χαμόγελο και το τραγούδι τους.
Καλή Χρονιά γεμάτη αγάπη και προσφορά στον συνάνθρωπο.