Συνάντηση  στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης πραγματοποίησαν την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Ροδόπης.

Το ΕΒΕ Ροδόπης εκπροσωπεί το μεγαλύτερο ποσοστό των Επαγγελματιών και Βιοτεχνών της Ροδόπης καθιστώντας το εκφραστή της οικονομικής ζωής της περιοχής και βασικό διεκδικητή των δίκαιων αιτημάτων των μελών του.

Τα μέλη της ΔΕΕΠ ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο Αντώνη Γραβάνη και το Δ.Σ. για τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και για τις δράσεις του φορέα.

Συμφώνησαν για τη συνεργασία και στήριξη της καθημερινής προσπάθειας του Επιμελητηρίου για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και κατ΄επέκταση της οικονομικής ζωής της περιοχής.

“Ο Πρόεδρος Αντώνης Γραβάνης είναι στέλεχος της κυβερνώσας παράταξης και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Κομοτηνής, ασκώντας ουσιαστική αντιπολίτευση και έχοντας μια δυναμική παρουσία με γνώμονα το καλό του τόπου”,  σημειώνει η ΔΕΕΠ Ροδόπης δείχνοντας έτσι την ουσιαστική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο φορέων.

 

About Post Author