
Τριήμερο φεστιβάλ γεύσεων και μουσικής είχε προγραμματισμένο ο δήμος Μαρωνείας Σαπών για τις 8, 9 και 10 Αυγούστου στο Λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους στην Μαρώνεια.
Για κάποιους λόγους το συγκεκριμένο τριήμερο ακυρώθηκε με μόνη ενημέρωση από πλευράς του δήμου η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του .
Ετσι η ελλιπής ενημέρωση γα την ακύρωση οδήγησε πολλούς στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους με σκοπό την παρακολούθηση του Φεστιβάλ, όπου απλά διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάποια εκδήλωση σε εξέλιξη.
Από την πλευρά του ο δήμος δεν έστειλε κάποιο δελτίο τύπου που θα ενημέρωνε για την ματαίωση, ούτε το γνωστοποίησε στην σελίδα του στο facebook όπως συνήθως κάνει για όταν πρόκειται να διαφημίσει κάποια εκδήλωση.
Η ανακοίνωση του Δήμου στην σελίδα https://www.maroneiasapes.gov.gr/
Σας ενημερώνουμε πως ακυρώνεται το τριήμερο Φεστιβάλ Γεύσεων και Μουσικής που ήταν προγραμματισμένο για τις 8, 9 & 10 Αυγούστου στο Λιμάνι Αγ. Χαραλάμπους στη Μαρώνεια.