Τα τελευταία χρόνια, αναζητούμε όλο και πιο υγιεινούς τρόπους μαγειρέματος και επεξεργασίας τροφίμων και ειδικά τώρα που οι τιμές στο λάδι έχουν ανέβει κατακόρυφα, το να μπορούμε να μαγειρέψουμε εξίσου νόστιμα χωρίς αυτό, είναι πραγματικά επανάσταση. Νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως τα αντικολλητικά τηγάνια και η φριτέζα αέρος ή air fryer με τεχνολογία θερμού αέρα για τηγάνισμα χωρίς λάδι, κάνουν το μαγείρεμα πιο εύκολο και πιο οικονομικό από ποτέ.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stark Stores η τιμή για το μαγείρεμα πέφτει ακόμη χαμηλότερα, καθώς μπορείτε να βρείτε όλα τα επώνυμα brands για φριτέζα αέρος και airfryer θερμού αέρα, αλλά και αντικολλητικά τηγάνια σε προσφορά που δεν ξανάγινε!

Πατάτες στον αέρα

Όλοι αγαπάμε τις τηγανιτές πατάτες, ωστόσο αναγκαζόμαστε να τις περιορίσουμε, καθώς το τηγανητό λάδι μας πειράζει. Τώρα, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας γεύματα χωρίς δεύτερες σκέψης. Η φριτέζα αέρος, ή αλλιώς airfryer χρησιμοποιεί ρεύμα θερμού αέρα για να ψήσει ομοιόμορφα πατάτες, κοτόπουλα και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε, χωρίς λάδι, ώστε να το κάνει τραγανό, γευστικό, αλλά και υγιεινό.

Αυτή η υγιεινή εναλλακτική στις παραδοσιακές μεθόδους τηγανίσματος είναι επίσης και πολύ οικονομική. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη της κυκλοφορίας του ζεστού αέρα, η φριτέζα αέρος ή air fryer σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τραγανά, νόστιμα φαγητά χωρίς την ανάγκη άφθονων ποσοτήτων λαδιού και επιπλέον τα καλύτερα επώνυμα airfryer και φριτέζες αέρος, μπορούν να γίνουν δικά σας σε τιμή σοκ από το ηλεκτρονικό κατάστημα Stark Stores.

Μην κολλάς

Τα αντικολλητικά τηγάνια είναι άλλη μία υπέροχη λύση για να απολαύσετε αγαπημένα σας πιάτα, όπως ομελέτες, τηγανίτες και ψητά λαχανικά, χωρίς να χρειαστείτε λάδι και κυρίως χωρίς να σας κολλήσουν! Με ειδική κεραμική επιφάνεια και προσεγμένο σχεδιασμό, τα κορυφαία αντικολλητικά που θα βρείτε στο Stark Stores φέρουν την υπογραφή κορυφαίων brands όπως η Blaumann και η Berlinger Haus που εμπιστεύονται όλοι οι σεφ παγκοσμίως και μάλιστα σε τιμή που σας συμφέρει.