Η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής δώρησε στον σύλλογο ΑμεΑ Π.Ε.Ροδόπης ένα μηχάνημα Body Up για τις ανάγκες του Συλλόγου.Σε μιά τελετή παράδοσης – παραλαβής την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου με παρόντες τους αρωγούς του Σωματείου έγινε επίδειξη της χρήσης του μηχανήματος που βοηθά το άτομο με αναπηρία αλλά και τον συνοδό.

Το μηχάνημα όπως το λέει και το όνομα του(Body Up) βοηθάει στα άτομα με αναπηρία είτε είναι κατάκοιτα , παραπληγικά ,η τετραπληγικά να σηκώνονται με ευκολία για να μετακινηθούν είτε για να μπουν στο αμάξι ως συνοδηγός είτε να κάνουν μπάνιο ή να τους πάνε μια βόλτα. Το μηχάνημα έχει τρεις τύπους για κάθισμα.

Στην τελετή ήταν παρόντες : Από την 29 μ/κ ταξιαρχία πεζικού ο Συνταγματάρχης Λεωνίδας Ανδρέου,από τη διεύθυνση αστυνομίας Ροδόπης ο Διευθυντής Μιχάλης Σεβδυνίδης .ο Διοικητής τροχαίας Σταύρος Βαργεμιτζίδης ,ο Διοικητής ταγματάρχης του 21 Λόχου μηχανικού Κομοτηνής Δημήτρης Παπαδόπουλος και από το επιτελείο της ΧΧΙ ΤΘΤ ο Επίλαρχος Θοδωρής Ανθούλης. Απο τον Δήμο Κομοτηνής ο αντιδήμαρχος Στράτος Τσακιρίδης .Επιστημονικοί σύμβουλοι του Σωματείου μέλη του Δ.Σ. και μέλη του σωματείου.