Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής με θέμα «Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης για τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης στον Δήμο Κομοτηνής και συζήτηση επί του θέματος»  λόγω αδυναμίας του εισηγητή να παραβρεθεί επειδή τέθηκε σε καραντίνα κατόπιν ασθένειας συγγενικού του προσώπου.

Μία ενημέρωση από την οποία   πολλοί ελπίζουν ότι θα ακούσουν πράγματα και ιδέες που δεν έχουν ξανακούσει , αλλά και προτάσεις που δεν θα περιορίζονται στον μαθητικό τουρισμό που μάλλον θα αποδειχτεί ναυάγιο , αλλά και δείγμα έλλειψης παρουσίασης του διαφορετικού.

Πως όμως θα έρθει η τουριστική ανάπτυξη όταν δεν αλλάζουν σκέψη και συμπεριφορές;

Δείγμα της νοοτροπίας που εξακολουθεί να επικρατεί η εικόνα πίσω από το Ηρώο της Κομοτηνής, του κεντρικότερου σημείου της πόλης.

Για άλλη μιά φορά τα στεφάνια από την κατάθεση της προηγούμενης Κυριακής βρέθηκαν πεταμένα στο πίσω μέρος του Μνημείου.

“Οσα δεν βλέπει η πεθερά”  θα μπορούσε να είναι ο βασικός τίτλος του θέματος , μιάς που από την κεντρική όψη όλα φαντάζουν τακτοποιημένα , πίσω όμως η εικόνα είναι διαφορετική. Αν αναλογιστούμε ότι τα στεφάνια δεν τα τοποθέτησαν εκεί δημότες περαστικοί αλλά κάποιος από την δημοτική υπηρεσία που ίσως τον βόλευε , τότε θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να μην ξαναφτάσουν τέτοιες εικόνες προς δημοσίευση.