Οι κάτοικοι των Υφαντών διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το μεσημέρι για τα υπό κατασκευή πεζοδρόμια στον οικισμό τους.  Αιτία το πλάτος των πεζοδρομίων που σε μερικά σημεία φτάνει τα 30 εκατοστά. Το έργο συνεχίζει να κατασκευάζεται παρά τις αντιδράσεις, και  παρά το γεγονός ότι κάτοικοι προσφέρθηκαν να παραχωρήσουν ιδιοκτησία για να μεγαλώσει το πλάτος των πεζοδρομίων.

Αλλα προβλήματα όπως αναφέρουν, είναι η έλλειψη παιδικής χαράς , τα αδέσποτα , η έλλειψη σήμανσης μέσα στον οικισμό και τα αδέσποτα.

Αποφασισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι για την πορεία του έργου. “Αν σε ένα μήνα ακριβώς δεν γίνει κάποια αλλαγή στην κατασκευή, τότε ακριβώς στις 24 Δεκεμβρίου παραμονή Χριστουγέννων , εμείς θα πάμε στο Δημαρχείο να τους τα ψάλλουμε” δηλώνουν γιατί πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των παιδιών μας και των ηλικιωμένων που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν στους Υφαντές.

Παρόντες στους Υφαντές  οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων ΠΟΛΗ-τική  ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ Ελένη Λαφτσή και Αντώνης Γραβάνης μαζί με δημοτικούς συμβούλους των δύο παρατάξεων.

 

About Post Author