Ο Κομοτηναίος ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Τσακίρης και το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας κάθε μεσημέρι με το «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙΟ»
Από τις 14:00 μέχρι και τις 16:00 επιλέγονται τραγούδια και μουσικές που αναδεικνύουν το μεγαλείο της Ελληνικής τραγουδοποιίας. Κοινό κριτήριο η λαϊκότητα, η αυθεντικότητα και η διαχρονικότητα. Μουσική χωρίς ημερομηνία λήξης. Μεγάλες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού, ανεξίτηλες πένες ποιητών και στιχουργών, ταλαντούχοι συνθέτες των δρόμων και των στιγμών αυτής της χώρας. Οι Έλληνες περήφανοι για αυτούς! Πρώτες εκτελέσεις αλλά και διασκευές τραγουδιών(remix), καλλιτέχνες που ισορροπούν ανάμεσα στο σεβασμό του παρελθόντος και την σύγχρονη εποχή. Άλλωστε το καλό λαϊκό τραγούδι, η καλή Ελληνική μουσική, όποτε κι αν γράφτηκε προηγείται της εποχής της.
Το «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙΟ» αποδεικνύει ότι μπορούμε να ψυχαγωγηθούμε και να επικοινωνήσουμε, με κριτήριο την ποιότητα και την ουσιαστικότητα. Μακριά από το λαϊκισμό, την παραπλάνηση και την παρερμηνεία. Αναγνωρισμένοι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν φιλοξενηθεί ζωντανά στο στούντιο, όπως η Γλυκερία, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους,ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και πριν λίγες μέρες ο Κώστας Χατζής.Μία Ραδιοφωνική εκπομπή που δεν ακούγεται, αλλά βιώνεται!

Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 – 16:00
Στο ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5fm
www.rthess.gr

About Post Author