ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ “ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”

του υποψ.Δημάρχου Κυριάκου Αμούτζα

Με ενδιαφέρον η αξιωματική Αντιπολίτευση παρακολουθεί τις δηλώσεις του κ. Οντέρ ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη γιατί δήθεν τα ΜΜΕ διαστρεβλώνουν την αλήθεια εις βάρος του και του καταλογίζουν ότι αποκαλεί τον Δήμο Ιάσμου “Yassiköy”.
Δυστυχώς για αυτόν οι δηλώσεις του στην Προύσα με φόντο την απαράδεκτη σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης, δεν έχουν ξεχαστεί.Ο αυτοπροσδιορισμός του ως Τούρκος με τουρκική παιδεία, οι εχθροί που είναι απέναντι και η Τουρκία που την αποκαλεί μητέρα πατρίδα είναι ορισμένες μόνο από τις δηλώσεις του Δημάρχου που θα μείνουν στην ιστορία του τόπου.
Μετά τις χθεσινές εκτεταμένες καταστροφές λόγω καιρού στον Ίασμο,στη Διαλαμπή, στους Αμαξάδες και στο Κοπτερό, αναρωτιόμαστε πώς θα αποκαλέσει τους οικισμούς αυτούς στον ΕΛΓΑ. Ελάτε να δούμε τις καταστροφές στο Yassiköy, στο Balabanköy, στο Yalimli και στο Arabaciköy;
Ειλικρινά, ένας εισαγγελέας δε διαβάζει τις αναρτήσεις του κ. Οντέρ; Σαφώς και στο προσωπικό του προφίλ μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί όποια γλώσσα θέλει. Ο κ.Οντέρ όμως δεν είναι ο “καθένας”. Είναι ο Δήμαρχος Ιάσμου που απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες για θέματα που αφορούν τον Δήμο!