Συνάντηση με τη νέα διοικούσα επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας  είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης το Σάββατο 20 Νοεμβρίου. Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Τζαμπάζης τονίζοντας την θέληση για συνεργασία με τον βουλευτή που αποτελεί το ισχυρό όνομα για την Ροδόπη. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε με την σειρά του έναν σύντομο απολογισμό των δύο χρόνων κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Το VIDEO από την LIVE μετάδοση του MARON NEWS

Πρώτη προτεραιότητα η στήριξη του ΔΠΘ το οποίο το προηγούμενο διάστημα είχε δοκιμαστεί εξαιτίας των χαμηλών χρηματοδοτήσεων. Η αύξηση του αριθμού των φοιτητών και η ενίσχυση της χρηματοδότησης είναι παράγοντες ανάπτυξης της πανεπιστημιακής  δομής.

Η αποτροπή του κλεισίματος του κάθετου άξονα είχε μόνο θετικές συνέπειες για την τουριστική κίνηση στην βόρεια Ελλάδα , αναπληρώνοντας την ζημιά που είχε γίνει πέρυσι. Στόχος η διέλευση τουριστικών λεωφορείων γιατί θα φέρουν στοχευμένο τουρισμό στη Ροδόπη.

Η παροχή του 12% για τις επιχειρήσεις που είχε σταματήσει να παρέχεται από το 2010 στις επιχειρήσεις της περιοχής και η δέσμευση της κυβέρνησης το 12% να γίνει πράξη.

Η απόδοση των χρημάτων από τις αποζημιώσεις στους βαμβακοπαραγωγούς και στους καπνοπαραγωγούς αλλά και οι καλές φετινές τιμές θα δώσουν οικονομική ανάσα στην τοπική αγορά. 4,200.000 ευρώ θα εκταμιευθούν στη Ροδόπη μετά τις γιορτές.

Εργα υποδομής όπως η αποκατάσταση της Εγνατίας ,η διεκδίκηση του φράγματος του Κομψάτου αλλά και η επένδυση της ΤΕΡΝΑ  για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος , θα αναβαθμίσουν την περιοχή , τόνισε ο βουλευτής.

 

 

 

About Post Author