Τραγικό θάνατο βρήκε  43χρονος άνδρας στη Σαμοθράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του  την Δευτέρα 3 Ιουνίου το απόγευμα. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, στο Ακρωτήρι Καμαριώτισσας, όταν ένα σκάφος πέρασε από επάνω του ενώ έκανε ψαροντούφεκο.
Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος του νησιού, ασχολείτο με την αγαπημένη του δραστηριότητα, το ψαροντούφεκο, όταν συνέβη το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, όταν ένα σκάφος, χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του δύτη, πέρασε από πάνω του.
Στο σκάφος βρίσκονταν δύο Βούλγαροι υπήκοοι.
Η σορός του νεαρού άνδρα μεταφέρθηκε στο λιμάνι από σκάφος του Λιμενικού, προκαλώντας θλίψη και συγκλονισμό στην τοπική κοινωνία της Σαμοθράκης. Οι τοπικές αρχές ερευνούν το συμβάν για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας από το σκάφος καθώς ο δύτης είχε τη σημαδούρα του.
Ο θάνατος του νεαρού άνδρα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στους οικείους και τους φίλους του.
Πηγή: e-evros.gr