Ένα ισχυρό μήνυμα Νίκης και μία ισχυρή πλειοψηφία της παράταξης «Επανεκκίνηση» στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν το μήνυμα που έδωσαν με τη δυναμική παρουσία τους στην κεντρική ομιλία του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών και εκ νέου υποψήφιου κ. Ντίνου Χαριτόπουλου, οι Ξυλαγανιώτες.

 

Η πλατεία της Ξυλαγανής όπου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η κεντρική ομιλία του πλημμύρισε από κόσμο που έδωσε παλμό και σφράγισε με το χειροκρότημα του τη Νίκη στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου.

 

«Σήμερα η Ξυλαγανή μίλησε: η Επανεκκίνηση  για το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών με τη δική σας ψήφο ευθύνης θα βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου για τα επόμενα 5 χρόνια», είπε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε «είμαστε ένα πραγματικά συλλογικό σχήμα που υλοποιεί ένα μακρόπνοο πρόγραμμα με σοβαρό σχεδιασμό και προοπτική. Στην ομάδα μας συμμετέχουν οι καλύτεροι των τοπικών κοινωνιών και είμαι υπερήφανος γι αυτό. Σε αυτή την ομάδα συνεργατών μπορούμε να βασιστούμε για τον Δήμο του αύριο».

Η Δημοτική Αρχή εργάστηκε σκληρά τα τελευταία τέσσερα χρόνια προκειμένου να επαναφέρει τον Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης, «Θα το διαπιστώσετε σύντομα», είπε ο Δήμαρχος επισημαίνοντας «σε λίγες μέρες ο Δήμος μας από άκρου εις άκρον θα μεταβληθεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Θα γίνουν παντού έργα που δεν έχουν ξαναγίνει τα τελευταία 20 χρόνια. Έργα υποδομών, έργα ανάπτυξης, έργα προοπτικής.  Έργα που θα καταστήσουν τον Δήμο μας  πρωταγωνιστή».

 

Έργα ύδρευσης και αντιπλημμυρικά, αγροτική οδοποιία, έργα σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νέες παιδικές χαρές, χώροι αναψυχής και πρασίνου, ανέφερε ο Δήμαρχος απαριθμώντας το έργο της Δημοτικής Αρχής.  Ειδικά όσον αφορά στην Ξυλαγανή ανέφερε πως, διαθέτει το κορυφαίο έμψυχο κοινωνικό και πολιτιστικό δυναμικό του Δήμου μας  γι΄ αυτό και «θα την καταστήσουμε κέντρο του πολιτισμού και της παράδοσης. Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια», ανέφερε.

 

Ο προεκλογικός αγώνας του κ. Ντίνου Χαριτόπουλου και των υποψηφίων του συνδυασμού ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής στις 7:30 μ.μ. μπροστά στο εκλογικό κέντρο των Σαπών όπου πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική ομιλία. Ο Δήμαρχος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους δημότες να δώσουν το παρόν ώστε να ακούσουν την πρόταση της «Επανεκκίνησης στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών».