Μήνυμα με την ευκαιρία συμπλήρωσης έξι μηνών στη διοίκηση του Δήμου Μαρωνείας Σαπών από τον Δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο στο οποίο αναφέρει ότι ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών απέκτησε αυτοπεποίθηση με τα καλύτερα και τα σημαντικότερα έρχονται.

 

Έξι μήνες αυτοδιοικητικής πρακτικής και λειτουργίας είναι μικρό χρονικό διάστημα μπροστά στην τετραετή θητεία. Όμως όταν μέσα σε έξι μήνες γίνονται τόσα πολλά, σημαντικά, ενδιαφέροντα και ουσιαστικά που αλλάζουν δραστικά ένα περιβάλλον στασιμότητας και υποβάθμισης, έναν οργανισμό που είχε πέσει σε κατάσταση αδράνειας, τότε δικαιωματικά μπορείς να διακηρύττεις και να υπερηφανεύεσαι ότι μπορεί να φέρεις την ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ, μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ που οδηγεί σ’ ένα θετικό και φωτεινό μέλλον.
Αυτή είναι ακριβώς η εικόνα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών σήμερα.
Από την υποτονικότητα, την ηττοπάθεια και την παραίτηση βρέθηκε σε έξι μήνες σε μια παραγωγική, ανταγωνιστική και πρωταγωνιστική κατάσταση που μόνο ελπίδες και αισιοδοξία παράγει για το μέλλον του.
Το κλειδί που έβαλε ξανά εμπρός και πάλι τη μηχανή του Δήμου είναι η δυναμική και ζωντανή εξωστρέφεια , η τεκμηριωμένη διεκδικητικότητα, οι στοχευμένες προτάσεις, οι πειστικές απαιτήσεις. Μόνο έτσι σ’ εκτιμούν και σε υπολογίζουν. Μόνο έτσι δημιουργείς φιλίες αλλά και σε σέβονται και σε υπολογίζουν.
Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών έγινε ήδη συνομιλητής της πολιτείας, της κυβέρνησης, των υπουργείων ,των οργανισμών. Ξαναμπήκε στον ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ. Έγινε διακριτός και αναγνωρίσιμος. Η περιφέρεια πλέον συζητάει γι’ αυτόν και όλοι τον υπολογίζουν ως μία ιδιαίτερη και αυτεξούσια συλλογική αυτοδιοικητική οντότητα.
Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών απέκτησε αυτοπεποίθηση. Και όπως φαίνεται τα καλύτερα και τα σημαντικότερα έρχονται!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ

ΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ