“HTAN AYTONOHTO OTI ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΞΑΝΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ” και θα ανέβω στον ορεινό όγκο για μια απευθείας συνομιλία με τους κατοίκους της περιοχής, με την Ντόρα Μπακογιάννη να δηλώνει ότι πήγε εξαιρετικά η περιοδεία.

Η Ντόρα Μπακογιάννη άκουσε τα θέματα που της έθεσαν μεταξύ των οποίων και η παράνομη μετανάστευση , ένα θέμα που θα αντιμετωπιστεί με την παρουσία 75 ατόμων για την φύλαξη των συνόρων , μεταξύ αυτών δε, και  ντόπια άτομα που  γνωρίζουν καλά την περιοχή. Πρόκειται για πρόταση του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη  Στυλιανίδη που υιοθετεί η Ντόρα Μπακογιάννη.

“ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ – ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ”

Επίσης οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στην οδοποιία της περιοχής αλλά και στα προβλήματα άρδευσης των καλλιεργειών , με  προτεινόμενη λύση την δημιουργία μικρών πολλών ταμιευτήρων που θα λύσουν το πρόβλημα.

Λίγο πριν την συνάντησή της στην Περιφέρεια ΑΜΘ η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για την μειονότητα, ότι αυτά που λέει δεσμεύεται και τα πράττει , και θα επιδιώξει την σύγκριση με ένα παρελθόν το οποίο επιβαρύνει πάρα πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ από τον τρόπο που είχε χειριστεί όλη τη μειονότητα κατά την διάρκεια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.