Με αφορμή την ανάρτηση της κας Κλεονίκη Κιοσσέ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αφορά χαλασμένο όργανο παιχνίδι σε παιδική χαρά  ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:
1. Άμεσα θα κληθούν σε απολογία και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά άπαντες συνυπεύθυνοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιάσμου, με την ανώτερη ποινή που μπορεί να επιβάλλει ο Πειθαρχικός Προϊστάμενος (μονοπρόσωπο όργανο).
2. Εντέλλονται οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ιάσμου για την άμεση αποκατάσταση της φθοράς στο εν λόγω όργανο της παιδικής χαράς.
3. Εντέλλονται επίσης οι Τεχνικές Υπηρεσίες για τον έλεγχο και την άμεση αποκατάσταση όλων των βλαβών και φθορών σε όλες τις νόμιμες παιδικές χαρές του Δήμου Ιάσμου.
4. Ο Δήμαρχος Ιάσμου υπενθυμίζει στους συνδημότες του, ότι η νόμιμη, πρέπουσα και ενδεδειγμένη καταγγελία τέτοιων περιστατικών γίνεται επισήμως και εγγράφως στις αρμόδιες υπηρεσίες και γραφείο του Δήμου Ιάσμου. Η καταγγελία τέτοιων γεγονότων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υποβαθμίζει την παιδεία και τον πολιτισμό του δημότη Ιάσμου.
5. Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι έννοια αδιαπραγμάτευτη.