Η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-2021 έχει εκτελέσει τα εξής έργα στα Μειονοτικά Σχολεία της πόλης :
– Εργασίες μικροεπισκευών και ελαιοχρωματισμού εσωτερικά και εξωτερικά του Μειονοτικού Σχολείου Μέστανλη
– Εργασίες μικροεπισκευών και ελαιοχρωματισμού εξωτερικά του Οικοτροφείου (Καγιαλή) Ιεροσπουδαστηρίου.
– Εργασίες μικροεπισκευών, ελαιοχρωματισμού εσωτερικά και εξωτερικά 4ου Μειονοτικού Σχολείου (Ήφαιστος Κομοτηνής) και κατασκευή στο προαύλιο χώρο του Σχολείου μιας κρήνης με 8 βρύσες και ζωγραφισμένης με υδρόγειο Γη.
– Εργασίες επισκευής αλουμίνιων κουφωμάτων και ηλεκτρικής εγκατάστασης του 4ου Μειονοτικού Σχολείου (Ήφαιστος Κομοτηνής)
– Εργασίες μικροεπισκευών και ελαιοχρωματισμού συνολικά 12 αιθουσών διδασκαλίας του 1ου Μειονοτικού Σχολείου (Ιδαδιέ) και αντικατάσταση πάγκων καθίσματος στο προαύλιο χώρο του Σχολείου.
– Εργασίες απολύμανσης εκ νέου στα Μειονοτικά Σχολεία (1ο, 2ο, 3ο και 4ο) καθώς και στο Ιεροσπουδαστήριο Χαϊριγιέ κατόπιν εντοπισμού κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη μας.

– Διανομή σχολικών τσαντών και σχολικών ειδών σε άπορους μαθητές που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με Διευθύνσεις και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Μειονοτικών Σχολείων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής
Περιουσίας Κομοτηνής εύχονται καλή σχολική χρόνια με πρόοδο και υγεία και ελπίζουν την
ολοκλήρωσή της χωρίς διακοπές λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Κομοτηνή, 08-10-2020

Δια την ΔΕΜΠΚ
Ο Πρόεδρος

ΙΣΑ ΣΕΛΗΜ