Λίγο μετά τις 13″00 της Τρίτης 28 Μαίου , σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην διασταύρωση ΜΜ.Ανθίμου και Σκεπαστού , στο Τρίτο Δημοτικό Σχολείο  και συγκεκριμένα στην είσοδο του 15ου Νηπιαγωγείου.

Εκεί σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος , ερχόμενος από την Αγία Σοφία  παραβίασε το στοπ , με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που έρχονταν από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό και στη συνέχεια να προσκρούσει στο πυροσβεστικό κρουνό και να καταλήξει στο παγκάκι που κάθονταν μητέρα με  βρέφος στο καρότσι.

Τραυματίστηκαν μητέρα και βρέφος , ενώ  άμεση ήταν η άφιξη ασθενοφόρων, ΕΛΑΣ και Πυροσβεστικής Κομοτηνής που δεν χρειάστηκε να παρέμβει.

Μητέρα και βρέφος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ λίγο αργότερα το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.Κατόπιν ενημέρωσης από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μητέρα και βρέφος φέρουν τραύματα στα κάτω άκρα. Η μητέρα, έπειτα από ακτινολογικό και εργαστηριακό έλεγχο, πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, μιλώντας στο newsit.gr εμφανίστηκε καθησυχαστικός αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του βρέφους. Είπε πως το κοριτσάκι είναι καλά, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και φέρει βαθύ θλαστικό τραύμα δεξιάς κνήμης. Το βρέφος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμοδυναμικό ασταθές και σταθεροποιήθηκε έπειτα από χορήγηση υγρών.