Με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο , συναντήθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ ΚινΑλ Ιλχάν Αχμέτ λίγο πριν την ολοκλήρωση της τετραετίας του βουλευτή.
O ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ δήλωσε μετά τη συνάντηση:
“Επισκέφθηκα σήμερα τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, με τον οποίον είχα μια αγαστή συνεργασία σε όλη την διάρκεια της τετραετίας που ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες. Είχαμε την ευκαιρία για μια γενική επισκόπηση της πορείας της Περιφέρειας μας με τα αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνα που θα πρέπει να δρομολογηθούν κατά απόλυτη προτεραιότητα.
Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται το φράγμα Κομψάτου, η θετική έκβαση της Δωρεάς του ΙΣΝ για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής, η ολοκλήρωση των εγγειοβελτιωτικών έργων αλλά και η ανάσχεση της εικόνας διαρροής δυναμικών ηλικιών στο εξωτερικό.
Παράλληλα, δώσαμε έμφαση στο ταμείο ανάκαμψης και τις προοπτικές που εκπηγάζουν από αυτό για έργα ειδικά στο νομό Ροδόπης.
Στη συνάντηση μας παραβρέθηκε και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Παύλος Δαμιανίδης που συμβάλλει σε αυτή τη συνεργασία με τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του.
Δεσμεύτηκα ότι και μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι και πάλι δίπλα στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση για να δούμε την Περιφέρεια μας όπως πραγματικά θέλουμε και οραματίζονται οι πολίτες της.”