Εκπαιδευτικοί και μαθητές στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής βγήκαν από την αίθουσα  και μετά την θεωρία , πέρασαν στη πράξη. Ανέλαβαν τη δημιουργία του νέου δικτύου δεδομένων του σχολείου.

Η ειδικότητα των ηλεκτρονικών που διδάσκεται στο σχολείο , στη σύγχρονη κοινωνία έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας και οι καθηγητές αισθάνονται ικανοποιημένοι για την απόκτηση εφοδίων από τους μαθητές, αναφέρει η δ/ντρια του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Μαίρη Δαργινίδου.

Οι ειδικότητες που είναι σε αυτή την εκπαιδευτική χρονιά, είναι των μηχανολόγων οχημάτων, ψυκτικών ,ηλεκτρονικών , δομικών αλλά και της γεωπονίας. Οι υπεύθυνοι καθηγητές Βαγγέλης Μισιρλής και Θανάσης Κασάπης μιλούν για την τοποθέτηση του νέου δικτύου  που αποτελεί ευκαιρία , για μία εργαστηριακή άσκηση που αντί να γίνει μέσα στο εργαστήριο, αυτή πραγματοποιείται σε πραγματικές συνθήκες , χώρου και αναγκών έτοιμη για χρήση. “

Σκοπός της επαγγελματικής εκπαίδευσης είναι  η δημιουργία εξειδικευμένων τεχνικών που θα μπορούν να παρέχουν σωστές υπηρεσίες” αναφέρει ο εκπαιδευτικός Θανάσης Κασάπης.

 

Το VIDEO από την LIVE μετάδοση του MARON NEWS

Το VIDEO στο κανάλι του MARON NEWS στο YOU TUBE