Την Κυριακή το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Σαπών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της ΔΗΜΤΟ Σαπών με το Προεδρείο της ΔΕΕΠ Ν.Ροδόπης.
Στη συνάντηση, τα μέλη του κόμματος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον δήμαρχο Σαππών κ Ντίνο Χαριτόπουλο, προβλήματα της περιοχής και τρόπους στήριξης από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ Γιάννης Τζαμπάζης, ανοίγοντας τη συζήτηση, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πολιτική της Κυβέρνησης εν σχέσει με την αντιμετώπιση επίκαιρων προβλημάτων όπως η ενεργειακή κρίση, η ακρίβεια και η στήριξη των οικονομικά ασθενών ομάδων.
Τέθηκαν από τα μέλη της ΔΗΜΤΟ ζητήματα σχετικά με  το φράγμα Ιασίου, τον αναδασμό της περιοχής, την ανεργία των νέων και την αστυνόμευση. Επιπλέον ο υπεύθυνος πρωτογενούς τομέα κ Στεφάνου Δημήτρης απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν σε προβλήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος κ Σταύρος Παντελής, ο γραμματέας κος Μπάμπης Παυλίδης και η υπεύθυνη Ισότητας των δύο φύλων κα Μαρία Καζάκου.
Εκτός από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Σαππών κο Δάνο Εμμανουηλίδη, παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αρριανών κος Χαλίλ Μπασή Αχμέτ και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Συλλόγου Σαππών κος Χαρ.Παπαδόπουλος