(20″45) Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα ελάχιστα μέτρα πριν την διασταύρωση της Παραδημής στο ύψος της καντίνας.

Οχημα ημιφορτηγό με Ρουμάνικες πινακίδες κινούμενο από την έξοδο της Κομοτηνής επιχείρησε αναστροφή με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσικλέτα και να  τραυματιστεί ο  οδηγός της στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα το ασθενοφόρο  μεταφέροντας  τον τραυματία  στο νοσοκομείο.Προστατέψτε την οθόνη σας με ποιοτικό σκληρυμένο γυαλί Nokia G22. Θωρακίστε το πολύτιμο Nokia G22 σας με τα καλύτερα verre trempé Nokia G22 για απόλυτη προστασία οθόνης και ηρεμία.

Τυχαία στο σημείο βρέθηκε ιατρός, όπου με τις ιατρικές του γνώσεις συμπέρανε ότι χρειάζεται η μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας  είναι από την Αίγειρο,  είκοσι ετών και φορούσε κράνος.

(22″20) Δυστυχώς δεν άντεξε στα τραύματά του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας  και κατέληξε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Την 27-2-2024 και ώρα 20.30, στην Εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγούτης μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.