“Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να κάνουμε την Δημοκρατική Παράταξη , μεγάλη, πράγμα αναγκαίο για την κοινωνία” , ανέφερε ο Χ.Καστανιδης και ζήτησε μεγάλη συμμετοχή στις κάλπες.

Ο Χάρης Καστανίδης βρέθηκε στην Ροδόπη ως υποψήφιος της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ και είναι ο πρώτος που ξεκινά αυτόν τον κύκλο των επισκέψεων. Απάντηση έδωσε για τον λόγο που πήρε τώρα την απόφαση της υποψηφιότητάς του στο ΚΙΝΑΛ λέγοντας αρχικά ότι δεν του λείπουν τα αξιώματα αλλά  ότι ζει το ΠΑΣΟΚ από έφηβος , από το 1974.

“Ειμαι με όλους αυτούς που δεν ανέχονται η παράταξη που οδήγησε σε μέρες ευημερίας την χώρα , και σε καλύτερες ημέρες τον Ελληνικό λαό , να κινείται μεταξύ εκλογικής φθοράς και αφθαρσίας”  – “Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να ξανακάνουμε την Δημοκρατική παράταξη μεγάλη , να την οδηγήσουμε πίσω στη δημόσια ζωή ως πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη γιατί αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για την Χώρα” σημείωσε ο  Χάρης Καστανίδης.

Mαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές ,όχι μόνο γιατί αυτό θα είναι ενθαρρυντικό για την προσπάθεια που θα γίνει μετά , αλλά γιατί όταν ψηφίζει λίγος κόσμος , το αποτέλεσμα πιθανόν καθορίζεται από τους οργανωτικούς μηχανισμούς του παρασκηνίου.

 To VIDEO από την LIVE μετάδοση του MARON NEWS

About Post Author