Σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής στον κόμβο του Πανθρακικού Σταδίου τις πρωινές ώρες. Από το βάθρο του κόμβου έλειπε το γλυπτό του δρομέα που τοποθετήθηκε πριν αρκετό καιρό και ανέμενε την ολοκλήρωση του κόμβου για  τα αποκαλυπτήριά του . Ηδη τις τελευταίες ημέρες τα έργα προχωρούσαν με την τοποθέτηση συστήματος για πότισμα , αλλά και φωτισμού προς το γλυπτό.

Να θυμίσουμε ότι με την τοποθέτηση του γλυπτού είχαν εκφραστεί  διάφορες γνώμες και απόψεις ακόμη πριν αυτό αποκαλυφθεί από το ναυλον περιτύλιγμα και το προστατευτικό χαρτί  συσκευασίας.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκε οδηγία για άμεση αντικατάστασή του γλυπτού,  με πλέον να προκύπτουν εναλλακτικές ιδέες ως προς το θέμα.

Ετσι έγινε γνωστή η πρόταση,  ο δρομέας να αντικατασταθεί από έναν τενίστα , μιας που στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού Σταδίου λειτουργούν δύο όμιλοι αντισφαίρισης, προς διάδοση του αθλήματος.

Μία δεύτερη πρόταση  είναι η δημιουργία ενός μάστορα , αφού ακριβώς δίπλα υπάρχει η Τεχνική Σχολή του ΟΑΕΔ, και μια τρίτη πρόταση έρχεται από τον εκπαιδευτικό χώρο αφού στο σημείο λειτουργούν σχολικές μονάδες , να δημιουργηθεί ένας μαθητής με κατεύθυνση προς τα σχολεία.

Ετσι το θέμα φαίνεται ότι θα καταλήξει στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης που θα γίνει περίπου σε έναν μήνα , όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το θέμα του γλυπτού.

Φυσικά εάν σε όλο αυτό το διάστημα βρεθεί το αρχικό δημιούργημα , δεν μένει παρά να τοποθετηθεί ξανά στο σημείο για να λήξει όλη αυτή η πρωταπριλιάτικη αναστάτωση !!!!

 

(ΥΓ) Το παραπάνω κείμενο αποτελεί προιόν φαντασίας στα πλαίσια της Πρωταπριλιάς , που συνηθίζεται  να ακούγονται μικρά ή μεγάλα ψέματα. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!! Προσοχή , μην σαν γελάσουν !!!