Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας βρέθηκε σήμερα στην Κομοτηνή για επαγγελματική του υπόθεση. Ο γνωστός ποινικολόγος  της Αθήνας έχει αναλάβει επίσης την υπερασπιστική γραμμή των  συγγενών  έντεκα ατόμων μεταξύ των οποίων και πολλών παιδιών,  θυμάτων  του μοιραίου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Αναφέρει ότι για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα αντιμετωπίζει κάτι παρόμοιο , ούτε ένας συγγενής θύματος δεν συζήτησε μέχρι τώρα ,την εκδοχή της αποζημίωσης,  εξαιτίας του μεγάλου πόνου τους για τους ανθρώπους που έχασαν, αλλά το μόνο που τους απασχολεί και αυτούς και όλους  εμάς , είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη σε αυτή την υπόθεση.

“ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ”

“Παρακολουθώ τις ανακριτικές ενέργειες και είμαι εντυπωσιασμένος από τους γρήγορους ρυθμούς που εργάζονται η κυρία ανακριτής και ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Λάρισας , αλλά με δυσάρεστη έκπληξη διαπίστωσα ότι θα τους αφαιρεθεί η δικογραφία και θα ανατεθεί σε εφέτη ανακριτή που έχουν πάρα πολλές υποθέσεις να διαχειριστούν “, αναφέρει ο κ.Κούγιας , τονίζοντας ότι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, η γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας.