H περιοδεία της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ Αννας Διαμαντοπούλου συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου σε Ξάνθη και Ροδόπη ενώ στον Εβρο θα βρεθεί τις απογευματινές ώρες.

Η Αννα Διαμαντοπούλου εξήγησε τους λόγους συμμετοχής της στην εκλογική διαδικασία , καλώντας όλους τους πολίτες της δημοκρατικής παράταξης να συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές για να αλλάξουν τα δεδομένα στο πολιτικό σύστημα.

Η ίδια δηλώνει ότι παίρνει μέρος σε αυτή την διαδικασία γιατί θέλει να καταθέσει στην παράταξη πράγματα που είναι πολύ σημαντικά αυτή την εποχή.

Το σύνολο των προγραμματικών αλλαγών που αφορούν τον 21ο αιώνα , με άνοιγμα προς τους νέους που ξεκινούν από την ψηφιακή εποχή και φτάνουν μέχρι την κλιματική αλλαγή.

Η κατάθεση της εμπειρίας που απέκτησε μέσα από την παράταξη όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις θέσεις που υπηρέτησε , ως νομάρχης, υπουργός , ως επίτροπος της Ε.Ε.

“ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ” είπε η Αννα Διαμαντοπούλου πιστεύοντας ότι μπορεί να γίνει η αλλαγή πηγαίνοντας σε ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ.