Στα πλαίσια των Ευρωεκλογών πραγματοποιήθηκε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής  με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Εκλογική ενίσχυση από τον λαό ζητά το ΚΚΕ προκειμένου να ξεκινήσουν οι δυνατοί διεκδικητικοί αγώνες από την επόμενη ημέρα των εκλογών με την αντιλαική επίθεση να ξεκινά το νέο γύρο μετά τις 10 Ιουνίου, είπε ο Γιάννης Δελής.

“ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ” για να έχουν επιτυχία και αποτελέσματα αυτοί οι αγώνες ,είπε συνεχίζοντας  ο βουλευτής , ενώ τόνισε ότι είναι προς το συμφέρον του λαού να ενισχύσει εκλογικά το ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές γιατί το πεδίο της Ε.Ε. είναι πολύ έντονα αντιεργατικό  για τα λαικά στρώματα , μιας πολιτικής που κανονίζει κατά 80% την καθημερινότητά μας.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ, Αρχιτέκτονας μηχανικός, πρώην μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ, πρώην μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θράκης.

Ολο και πιό δύσκολη χαρακτήρισε την καθημερινότητα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το μεγάλο κόστος καλλιέργειας να εχει ως αποτέλεσμα την εγκατάλειψη της γής από τους αγρότες.

Η κατάσταση στην υγεία αναγκάζει τους πολίτες να δίνουν τα χρηματά τους στους ιδιώτες, με την ανεργία και τους χαμηλούς μισθούς να αναγκάζουν τους νέους να μεταναστεύουν σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, με τα χωριά της Ροδόπης να ερημώνουν χρόνο με το χρόνο.

Ολα τα παραπάνω αποτελούν πολιτική της Ευρωπαικής Ενωσης , τόνισε ο Ιμπραήμ Κερατζή , ενώ αντίθετα , μόνο το ΚΚΕ παλεύει σταθερά ενάντια στους πολέμους που συμμετέχουν ΕΕ, ΝΑΤΟ και ΗΠΑ στην Ουκρανία και Μέση Ανατολή.