Στον Αντώνη Γραβάνη θέτει ερωτήματα και προβληματισμούς ο Γιάννης Κιλτσίκης σχετικά με τη πορεία του ΕΒΕΡ, το οποίο θεωρεί ότι βρίσκεται “στον αυτόματο πιλότο”. αφού ο πρόεδρός του “έχει ανοίξει τα φτερά του γιά αλλού” , όπως αναφέρει ο κ. Κιλτσίκης.

H επιστολή του Γιάννη Κιλτσίκη:

ΤΟ ΕΒΕΡ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ

Καλές οι εξαγγελίες , καλές και οι υποσχέσεις, αλλά όταν τα σημάδια της αποδιοργάνωσης είναι τόσα πολλά, όση καλή προαίρεση και να υπάρχει δεν μπορούν να αγνοηθούν.
Ο λόγος για την πορεία του ΕΒΕΡ. Και γιατί τώρα; Γιατί αν περιμένουμε να φτάσει η ώρα του απολογισμού θα είναι πλέον αργά..
Τώρα που ακόμα υπάρχει χρόνος να διορθωθούν τα πράγματα ας θυμηθούμε ..
Το Κέντρο Διαμεσολάβησης που με τόσο ενθουσιασμό εξαγγέλθηκε από τη Διοίκηση του ΕΒΕΡ και έμεινε στα χαρτιά..
Την αυτονόητη για όλους κοπή πίτας που ποτέ δεν έγινε..
Την διοργάνωση ημερίδας για τον εξωδικαστικό διακανονισμό σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων !
Τις δύο μέχρι στιγμής άκαρπες συσκέψεις της επιτροπής για τον στρατηγικό σχεδιασμό της δράσης του ΕΒΕΡ, που λόγω έλλειψης προτάσεων από την πλευρά της διοίκησης, από σχεδιασμός θα γίνει απολογισμός..
Τον μποναμά, με κλειστά μάτια, στη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, χωρίς μελέτη –προϋπολογισμό αλλά κυρίως χωρίς απολογισμό του οφέλους που αποκόμισαν τα μέλη μας..
Φαίνεται ξεκάθαρα πια, πως με τέτοιο τρόπο, το επιμελητήριο μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς εσάς κ. Γραβάνη. Πότε θα αντιληφθείτε επιτέλους ότι επιβάλλεται να αφήσετε κάποιον άλλο να το βγάλει από τον αυτόματο πιλότο, μια που εσείς έχετε ανοίξει τα φτερά σας για αλλού;

Η ΟΜΑΔΑ
«ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»