Του Γιώργου Κυριαζίδη
Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μαρωνείας Σαπών.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.
Προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραποίηση της αλήθειας είχαμε και πάλι απο τον δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών, αφού ένα έργο που υλοποιείται από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ και θα είναι μέτοχοι οι περισσότεροι Δήμοι της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ το παρουσιάζει και το ανακοινώνει σαν να είναι έργο δικό του.
Είναι εύκολο και ασφαλές να παρουσιάζουμε έργα και προγράμματα άλλων σαν δικά μας και να πανηγυρίζουμε.
Αποφάσισα να κάνω αυτή την παρέμβαση σεβόμενος τους συνδημότες μου, τους οποίους εκπροσωπώ με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου και την ΘΕΤΙΚΗ ψήφο που δώσαμε μαζί με όλους τους συναδέλφους μου στο δημοτικό συμβούλιο για την συμμετοχή του Δήμου μας στο πρόγραμμα 《ΑΠΟΛΛΩΝ》του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Όχι κύριε δήμαρχε δεν πρωτοπορείτε γιατί ο δήμος μας δεν είναι καν στα ιδρυτικά μέλη της Ενεργειακής Κοινότητας Πολιτών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Αυτά είναι, η Περιφέρεια ΑΜΘ, η ΔΕΥΑ Δήμου Νέστου, και ο Δήμος Παρανεστίου)
Όχι κύριοι της δημοτικής αρχής δεν λειτουργείτε με προνοητική στρατηγική, απλώς συμμετέχετε σε ένα πρόγραμμα της Περιφέρειας και του Υπουργείου, μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Όχι κύριοι της δημοτικής αρχής δεν κινήστε με γρήγορα αντανακλαστικά. Την ίδια ημέρα το ίδιο θέμα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιάσμου χωρίς πανηγυρισμούς και είναι στην ημερήσια διάταξη και πολλών άλλων δημοτικών συμβουλίων που θα συνεδριάσουν έως το τέλος του μήνα.
Όχι κύριοι της δημοτικής αρχής δεν είστε εσείς που θα εντάξετε στο πρόγραμμα τα ευάλωτα νοικοκυριά όπως υποστηρίζεται στην ανάρτηση σας.
Όχι κύριοι της δημοτικής αρχής δεν είναι έργο δικό σάς όπως το διατυμπανίζετε.
Όχι κύριοι τις δημοτικής αρχής δεν ανακαλύψατε εσείς τον τροχό.
Στο μόνο που πρωτοπορείτε είναι ο αποπροσανατολισμός των πολιτών και η παραποίηση της αλήθειας.
Την αγωνία να καλύψετε τις αδυναμίες και τις ανασφάλειες σας δεν θα επιτρέψουμε να τις μετατρέψετε σε εργαλείο παραπληροφόρησης και παραπλάνησης των συνδημοτών μας.
Κυριαζίδης Γιώργος
Δημοτικός Σύμβουλος Μαρωνείας – Σαπών