Δέκα νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συστρατεύονται με τον Αντώνη Γραβάνη.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΔΥΝΑΤΑ αναφέρει:

Έχουμε την τιμή να υποδεχόμαστε στην παράταξή μας ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΔΥΝΑΤΑ, επιπλέον δέκα υποψηφίους, οι οποίοι μας πλαισιώνουν στην προσπάθειά μας για το μέλλον του Δήμου Κομοτηνής.

Άνθρωποι με όραμα, διάθεση προσφοράς, αξίες και όρεξη για δουλειά.
Άνθρωποι νέοι, έμπειροι, εργαζόμενοι, επιστήμονες, επιχειρηματίες, από διάφορους χώρους ο καθένας, μπαίνουν ενεργά στον αυτοδιοικητικό στίβο.

Τους ευχόμαστε θερμά καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

Προχωράμε Δυνατά και Σταθερά για το Δήμο Κομοτηνής!

 

Η Βούλα Ελευθεριάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή .
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από το 1993 και από το 2021 είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο RENE DESCARTES στην θεματική Διοίκηση Μονάδων Υγείας &Ιατροκοινωνικής Φροντίδας.
Υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο χωριό Νέα Σάντα του Νομού Ροδόπης και συνέχισε με την Ειδίκευση στην Παθολογία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το 2000 και από το 2001 ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ιδιώτης ιατρός, στο δικό της ιατρείο, διατελώντας γιατρός σε πολλά ασφαλιστικά ταμεία.
Το 2003 διορίστηκε ως ελεγκτής ιατρός στο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΠ-ΟΤΕ, μέσω ΑΣΕΠ, ως υπεύθυνη, για τον έλεγχο των δαπανών των ασφαλισμένων στο Ταμείο σ όλη τη Θράκη. Στη θέση αυτή προήχθη στον βαθμό Α΄, ως την αναγκαστική, λόγω αλλαγής νομοθεσίας, αποχώρησή της το 2014, μνημονιακής υποχρέωσης για διαθεσιμότητα των Υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ.
Διετέλεσε επί έτη Ιατρός Εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της Κομοτηνής, καθώς και στην ΔΕΥΑΚ Κομοτηνής, όπου είχε υπό την επίβλεψή της το σύνολο των εργαζομένων στην επιχείρηση Ύδρευσης και στον Βιολογικό Σταθμό.
Στην διάρκεια της Πανδημίας, αφιερώθηκε στην εξυπηρέτηση του Δημοσίου συμφέροντος, τόσο στο ιατρείο, ενημερωτικά προς τους πολίτες, αλλά και εμβολιαστικά, παρείχε κάλυψη, τόσο σε απομακρυσμένες περιοχές, όσο και εντός της Κομοτηνής.
Από τον Ιανουάριο του 2023 είναι υπεύθυνη Μονάδος ΟΚΑΝΑ Αλεξανδρούπολης , όπου εκτελεί ιατρικό έργο, αλλά και διοικητικό.
Επιπλέον, διατέλεσε ιδρυτικό μέλος του Ροταριανού Ομίλου ΡΟΔΟΠΗ, και μέλος των ΝΗΡΗΙΔΩΝ Κομοτηνής.
Το 2010 ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον κ Γεώργιο Παυλίδη και έλαβε την 3η θέση.
Το 2015 ήταν υποψήφια Βουλευτής Ροδόπης λαμβάνοντας την δεύτερη θέση σε σταυρούς και το 2019 την τέταρτη.

 

Ο Γιάννης Καρβουνιάρης είναι 34 ετών και ζει στην Κομοτηνή.
Είναι απόφοιτος Χρηματοοικονομικής Λογιστικής από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΤΕΙ Καβάλας).
Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα επί 14 χρόνια και τα τελευταία δύο απασχολείται στον Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε), στον τομέα των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.
Πρόσφατα εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ».
Τα προηγούμενα έτη εργάστηκε σε λογιστικό γραφείο της πόλης, στα ΚΤΕΛ Ροδόπης, στον ΣΥΦΑ Ροδόπης καθώς και στο χώρο της εστίασης.
Δραστηριοποιήθηκε ενεργά στο χώρο του ποδοσφαίρου για πάνω από 20 χρόνια.

 

Ο Γιάννης Τσαβδαρτζής γεννήθηκε το 1962 και ζει στο Θρυλόριο.
Υπηρέτησε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας από το 1981 έως το 2010. Τον Μάρτιο του 1995 ήταν συνιδρυτής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης.
Διετέλεσε Πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων από τον Νοέμβριο του 1995 έως τον Ιούλιο του 2007. Το 1998 εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ), από όπου αποχώρησε τον Ιούνιο του 2009. Στο συγκεκριμένο Δ.Σ. πρόσφερε τις υπηρεσίες του από το αξίωμα του Προέδρου του Διοικητικού συμβουλίου και του Αντιπροέδρου.
Το 2017 εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας [Π.Ο.Α.Σ.Α]. και από το 2010 συμμετέχει σε όλα τα συνέδρια. Επιπλέον είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης
Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κομοτηνής και από τον Ιανουάριο του 2010 εως 31-12-2010 ασκούσε καθήκοντα Αντιδημάρχου. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείων Κομοτηνής την περίοδο 2007-2008 και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής το 2009.
Τον Μάιο του 2010 εκλέχθηκε στην Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Νομού Ροδόπης και το Μάιο του 2016 στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση Κομοτηνής της Νέας Δημοκρατίας, όπου κατέχει το αξίωμα του Αντιπροέδρου.
Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης.
Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά.

 

Η Ελευθερία Λύκου γεννήθηκε και ζει στη Κομοτηνή. Η καταγωγή της είναι από το Κόσμιο Κομοτηνής.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.
Επιπλέον έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ως δημοσιογράφος και παρουσιάστριας Δελτίου Ειδήσεων.
Συμμετείχε ενεργά στο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Κοσμίου.
Είναι παντρεμένη.

 

H Εμέλ Κιουτσούκ Οσμάν γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1990.
Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στα φοιτητικά της χρόνια ασχολήθηκε εθελοντικά με προβλήματα φοιτητών και διετέλεσε μέλος του φοιτητικού συλλόγου. Επίσης ήταν ενεργό μέλος του φοιτητικού συλλόγου οικότροφων της φοιτητικής εστίας του ΕΚΠΑ.
Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, επέστρεψε στην Κομοτηνή κι εργάστηκε ως ασκούμενη δικηγόρος.
Σήμερα είναι δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και διατηρεί το δικό της δικηγορικό γραφείο στην Κομοτηνή.

 

Η Λαμπρινή Δομβρίδου είναι 42 ετών, γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή.
Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1999 και έχει υπηρετήσει σε διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης από το 2005.
Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης από το έτος 2008, συμμετέχοντας σε όλες τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις του Σωματείου. Μάχιμη συνδικαλίστρια, υπηρετεί το συνδικαλιστικό κίνημα της Ελληνικής Αστυνομίας ως εκλεγμένη σε διάφορα θεσμικά όργανα , ανελλιπώς από το έτος 2015 μέχρι και σήμερα.
Εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και διετέλεσε Ταμίας κατά την τριετία 2015-2018. Επανεκλέχθηκε στο ίδιο αξίωμα για την τριετία 2021-2024.
Διετέλεσε Αντιπρόσωπος της ΄Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων κατά την τριετία 2015-2018.
Επίσης διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Γραμματείας Γυναικών της ΄Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κατά τα έτη από 2015 έως και 2021.
Είναι ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου « Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης» από το 2010, στηρίζοντας και συμμετέχοντας σε όλες τις δράσεις του.

 

H Μαρία Γεωργιάδου γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1968. Αποφοίτησε το 1985 από το 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής.
Είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος Αισθητικής-Κοσμετολογίας επίσης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Επιπλέον κατέχει πτυχίο ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ Θεσσαλονίκης.
Διορίστηκε το 1991 στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και στη συνέχεια στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, όπου υπηρέτησε για 14 έτη. Το 2003 μετατάχθηκε με δική της αίτηση στα Ιατρεία του πρώην ΙΚΑ Κομοτηνής και νυν Κέντρο Υγείας Κομοτηνής, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα σε θέση υπεύθυνης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.
Έχει συνεργαστεί με το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ως εκπαιδεύτρια και από το 2016 διδάσκει στο ΔΙΕΚ Κομοτηνής.
Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο και έχουν δύο κόρες.

 

Ο Μεσούτ Χασάν γεννήθηκε το 1973. Είναι μόνιμος κάτοικος Κομοτηνής.
Από το 1997 δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας φωτογράφος και διατηρεί δικό του κατάστημα στην πόλη της Κομοτηνής.
Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Είναι μέλος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, όπου έχει διατελέσει και Α’ Αντιπρόεδρος.
Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ιάσμου το 2014 και διατέλεσε Πρόεδρος και μέλος πολλών αθλητικών σωματείων και συλλόγων, όπως της ΠΑΕ Πανθρακικός και της ΕΠΣ Θράκης.
Είναι παντρεμένος κι έχει μια κόρη.

 

Ο Μηνάς Μποντρότσος γεννήθηκε το 1985. Μεγάλωσε και ζει στην Κομοτηνή.
Είναι απόφοιτος της σχολής γραφιστικών και φωτογραφίας στην Θεσσαλονίκη.
Είναι δεύτερης γενιάς φωτογράφος και διατηρεί τη δική του επιχείρηση από το 2011 με έδρα την Κομοτηνή.
Επιπλέον, διατελεί πρόεδρος του Σωματείου Φωτογράφων Νομού Ροδόπης για δεύτερη συνεχόμενη θητεία ( από το 2019 εως κ σήμερα) και εκπρόσωπος του νόμου μας από το 2014 στο φωτογραφικό κλάδο της Ελλάδος.
Έχει συμμετάσχει ενεργά σε διάφορους αθλητικούς συλλόγους για πάνω από μια δεκαετία.
Είναι παντρεμένος.

 

O Φερού Χουσεϊν γεννήθηκε το 1974. Είναι μόνιμος κάτοικος Κομοτηνής.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης και διατηρεί δικό του καφενείο στην πόλη από το 2002.
Είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου, με ειδικότητα ηλεκτρολόγος, κι εργάστηκε στο παρελθόν για δέκα χρόνια σε συνεργείο αυτοκινήτων.
Είναι μέλος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, και στο παρελθόν ήταν εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου.
Ασχολήθηκε επί χρόνια με το χώρο του ποδοσφαίρου και διατέλεσε Αντιπρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα «Αστέρι» Κομοτηνής.
Είναι παντρεμένος κι έχει ένα γιό.