O πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός βρέθηκε στην Κομοτηνή συνοδευόμενος από υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματος στα πλαίσια της περιοδείας του στη Θράκη και της προώθησης των θέσεων του κόμματος στον Ελληνικό λαό.

Θέμα της ομιλίας του είναι «Η Ρωμιοσύνη ενάντια στον ολοκληρωτισμό», αφορμάται από τα πρόσφατα κυβερνητικά νομοθετήματα αλλά αφορά εξίσου και το ευρωπαϊκό ιδεολογικό περιβάλλον, το οποίο επικαθορίζει και το εγχώριο.

ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ σύμφωνα με τον Δημήτρη Νατσιό είναι οι αρχές που πρεσβεύει η ΝΙΚΗ , όπως η εύρεση ξανά της ταυτότητάς μας , η φιλοπατρία, η προσήλωση στον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας , η πίστη και ο σεβασμός στην Ορθόδοξη εκκλησία.

Στις νέες ταυτότητες αναφέρθηκε ο Δ.Νατσιός τις οποίες θεωρεί κάρτες του πολίτη όπου όλα τα προσωπικά στοιχεία θα είναι συγκεντρωμένα σε ένα τσιπ, ελεγχόμενα από αρχή , άγνωστη μέχρι τώρα.

Την ελπίδα ότι η ΝΙΚΗ θα μετέχει στο Ευρωκοινοβούλιο αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος  λέγοντας ότι ο Ελληνικός λαός αισθάνεται προδομένος από τα μεγάλα κόμματα.

Χάρη στη ΝΙΚΗ έχουμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε σε άλλο επίπεδο , αυτό που τόσο καιρό περιορίζονταν στην τοπική αυτοδιοίκηση  είπε ο Κώστας Καραίσκος , υποψήφιος Ευρωβουλευτής, με την υποψηφιότητα αυτή να έχει ως στόχο την προώθηση των προβλημάτων και του λόγου της Θράκης σε διαφορετικό επίπεδο.