Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης στα πλαίσια περιοδείας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024, ενώ συνοδευόμενος από  τον βουλευτή Ροδόπης της Νέας Αριστεράς Οζγκιούρ Φερχάτ πραγματοποίησε επισκέψεις στις Σάπες , στην Κομοτηνή και είχε συνάντηση με μέλη και φίλους της Νέας Αριστεράς.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε γνωστό ότι μετά από τρείς θητείες δεν θα είναι ξανά υποψήφιος κρίνοντας ότι τώρα είναι η σωστή ώρα για να δώσει την σκυτάλη στη νέα γενιά.

Τόνισε την σημασία συμμετοχής στις Ευρωεκλογές, στέλνοντας το μήνυμα σε όλους ότι πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες γιατί επτά από τους δέκα νόμους που γίνονται στην Ελλάδα είναι προσαρμογή σε αυτά που αποφασίζονται νωρίτερα στις Βρυξέλλες.

“ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ” και όχι τους celebrities , τους  lifestyle και τους πρωταγωνιστές των πρωινάδικων, αλλά ανθρώπους που θα ανεβάζουν πιο ψηλά το κύρος της Ελλάδας που έχει κατρακυλήσει στις τελευταίες θέσεις της Ε.Ε. είπε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Ο κ.Παπαδημούλης θεωρεί ότι αυτές οι εκλογές είναι ευκαιρία να σταλεί ένα μήνυμα διαμαρτυρίας για τις ανισότητες για την ακρίβεια, την αλαζωνεία , το πελατειακό κράτος και την διαφθορά.

“ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” είναι ότι πιο κοντά σε αξίες, ήθος και προτάσεις, ενώ για το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη και του Νίκου Αδρουλάκη θεωρεί ότι δεν μπορούν να αποτελέσουν αξιόπιστη εναλλακτική.