Με μία ώρα και 45 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής. Τεχνικά προβλήματα ανέφερε το email , μόνο που είναι τουλάχιστον η τρίτη φορά που υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στις συγκεκριμένες μεταδόσεις.

Εντύπωση προκάλεσε σήμερα η σύμπνοια της αντιπολίτευσης που δέχτηκε την συνέχιση της συνεδρίασης χωρίς να υπάρχει η μετάδοση,  πράγμα που αυτόματα καθιστά την συνεδρίαση μη ανοιχτή και δημόσια στους δημότες της πόλης, όπως επίσης γιατί δεν δίνεται σοβαρή και μόνιμη λύση για την αξιοπιστία της μετάδοσης.

Πάντως ο Δήμος μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσει την μετάδοση της συνεδρίασης με τον παραδοσιακό τρόπο από την τοπική τηλεόραση που διαθέτει και τεχνογνωσία και τεχνικό εξοπλισμό για αξιόπιστες μεταδόσεις , μιάς που από ότι φαίνεται έως τώρα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο από την ιντερνετική μετάδοση.

 

 

19″11 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τεχνικό πρόβλημα στη ζωντανή μετάδοση

Για τεχνικούς λόγους δεν είναι εφικτή η ζωντανή μετάδοση της σημερινής 17ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής.
Για τον συγκεκριμένο λόγο το θέμα της «Παρουσίασης των αποτελεσμάτων της μελέτης για τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης στον Δήμο Κομοτηνής και συζήτηση επί του θέματος» αναβάλλεται για την ερχόμενη εβδομάδα και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

19″47 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποκαταστάθηκε η ζωντανή μετάδοση

Η ζωντανή μετάδοση της σημερινής 17ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής ξεκίνησε μετά την αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος.