Ισως η πρώτη ζεστή εβδομάδα του καλοκαιριού, με τα πάνω και τα κάτω να επισημαίνονται . Αλλη μιά εβδομάδα χωρίς την τοποθέτηση του τόσο απαραίτητου μηχανισμού στην παραλία για τα ΑμεΑ Ροδόπης. Αν και η Ροδόπη διαθέτει πολύ μεγαλύτερη ακτογραμμή από τον Εβρο , στο διπλανό νομό ήδη τοποθετήθηκαν και λειτουργούν τέσσερα.

Επικοινωνιακός και παρών αποδείχτηκε ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν κατά τη διαχείριση της κρίσης του κορονοιού στα όρια του δήμου του . Με συνεχής ενημερώσεις και παρουσία ενημέρωνε συνδημότες και πολίτες της Ροδόπης.

Νέος αντιδήμαρχος Κομοτηνής ο Χρήστος Νάκος , με επικοινωνιακή απουσία η παρουσίαση του, αφού  το επικοινωνιακό επιτελείο του Δήμου , επέλεξε να μην αποστείλει ενημερωτικό δελτίο για το νέο πρόσωπο και τις αρμοδιότητές του.

Που είναι ο Αντώνης Γραβάνης , θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε αφού από τον συνδυασμό φαίνεται μια συνεχόμενη αδράνεια και αφωνία.

Σε λειτουργία πλέον όλα τα συντριβάνια του Πάρκου Κομοτηνής , αν και η πλήρη λειτουργία και αποκατάσταση  “έπιασε καλοκαίρι”.

Νατάσα Λιβεριάδου , ένα καλοκαίρι χωρίς εκδηλώσεις , αλλά με ευκαιρία για ξεκούραση. Εχει αποδείξει ότι αντέχει στην πίεση , και κατέχει μιά θέση που ίσως να μην μπορεί κάποιος άλλος να  ανταπεξέλθει ,  για να  “τρέξει” τις υποχρεώσεις όλου του χρόνου.

Λάτρης του face book αποδεικνύεται η Π.Ε. Ροδόπης , μιάς που όλες οι ενημερώσεις του αντιπεριφερειάρχη για το πρόβλημα με τον κορονοιό γίνονται από αυτό.  Τώρα πως θα ενημερωθεί το μη δυναμικό κοινό ίσως να μην ενδιαφέρει την αντιπεριφέρεια για αυτό και να περιορίζεται στο συγκεκριμένο τρόπο διάχυσης της είδησης.