Το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΑΠ διαθέτει το πρόγραμμα με τίτλο Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων, συνολικής διάρκειας 300 ωρών/18 εβδομάδες.
Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και την εξοικείωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν τα τη μικροβιολογία και τα συστατικά των τροφίμων, τη λειτουργικότητα των συστατικών και τη διατροφική τους αξία, τις μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων , τη νομοθεσία και τις αναλύσεις που απαιτούνται. Αυτές οι γνώσεις είναι απαραίτητες για όσους απασχολούνται ήδη στον κλάδο ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε αυτόν ώστε να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα της συσχέτισης των πρώτων υλών με τα χαρακτηριστικά των τελικών προϊόντων.
Το πρόγραμμα απευθύνεται:
– Σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους μονάδων μεταποίησης/ τυποποίησης τροφίμων
– Σε παραγωγούς και ιδιώτες που επιθυμούν να ασχοληθούν με την μεταποίηση/ τυποποίηση τροφίμων
– Σε αποφοίτους ΙΕΚ σχετικών ειδικοτήτων
Η συμμετοχή των εκπαιδευόμενων στο κόστος φοίτησης είναι 300 €. Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται με εφάπαξ καταβολή πριν την έναρξη της πρώτης ΤΗΛΕ-ΟΣΣ.
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων