“Επιτυχία” είναι η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει και την φετινή διοργάνωση του KomOn Party , με τους χιλιάδες καρναβαλιστές και θεατές να κατακλύζουν την διαδρομή από την Τσανάκλειο ως την κεντρική πλατεία όπου  ξεκίνησε ο αποκριάτικος ρυθμός.

29 ομάδες καρναβαλιστών με διαφορετικές θεματολογίες, και  τον σύλλογο Trelacademy  να ανοίγει την παρέλαση με  το εντυπωσιακό λεωφορείο με τα φώτα στην οροφή να κλέβει την παράσταση.

Φέτος τα περισσότερα φωτιστικά και μουσικά σημεία έδωσαν δυνατότερο ρυθμό , όπως και η γιγαντοθόνη που προστέθηκε στο φόντο της εξέδρας που καλό θα ήταν να θεσμοθετηθεί και στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για να εκλείψει ο μουσαμάς που μειώνει το κύρος των εκδηλώσεων.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ακούστηκε το τραγούδι του Συλλόγου Εβριτών Ροδόπης αλλά και το μουσικό κομμάτι που γράφτηκε για τους Trelacademy  από τον Κριστιάν Εφραιμίδη,  ένας  ρυθμός που  έχει τα φόντα να γίνει μεγάλη μουσική επιτυχία.

Στην διοργάνωση και στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης ουσιαστικό ρόλο έπαιξαν οι χορηγοί με την οικονομική τους στήριξη και βοήθεια , αλλά και η ΔΚΕΠΠΑΚ που εκτός της της οικονομικής συμβολής, συμμετείχε με την εμπειρία και το προσωπικό της τόσο στην οργάνωση αλλά και στην διεξαγωγή της παρέλασης.

Περισσότερα βίντεο στο  https://www.facebook.com/watch/maronnewsgr/