Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Τάσου Χαρτομαντζίδη από την ΕΝΙΔΥΚ και το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής.

 

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ) αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον συνάδελφο και συναγωνιστή Τάσο Χαρτομαντζίδη, ο οποίος υπήρξε μέλος της διοίκησης της ΕΝΙΔΥΚ, καθώς και του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του, τα δύο παιδιά του και στους οικείους του. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τους μικρούς και μεγάλους αγώνες, στους οποίους εκείνος ήταν πάντα παρών, για καλύτερες συνθήκες εργασίας και για τα δικαιώματα των εργαζομένων της περιοχής μας. Τιμώντας τη μνήμη του, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια μαχητικότητα που τον χαρακτήριζε όλα αυτά τα χρόνια, στην υπηρεσία της εργατικής τάξης. Η αποφασιστικότητά του και η αγωνιστική του στάση θα μας εμπνέουν και θα μας δίνουν δύναμη.

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του παλαιού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Κ. Τάσου Χαρτομαντζίδη.
Ο Τάσος Χαρτομαντζίδης επί δεκαετίες βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων του, τους οποίους εκπροσώπησε με μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα. Διακρίθηκε για τους αγώνες του και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του μιλούν για έναν μοναδικό άνθρωπο, ο οποίος στήριζε όλο τον κόσμο και βοηθούσε με κάθε μέσο και τρόπο.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.