Με τη συνοδεία των Χριστιανών μελών του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ», ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κκ. Παντελεήμονα. Τον Μουμίν συνόδευσαν η Αντιδήμαρχος Λεμονιά Μπάτζιου, η Ιδιαίτερη Γραμματέας Ελισάβετ Τσουλίδου, η Ειδική Συνεργάτιδα Πασχαλίνα Καπούλα, τα μέλη του συνδυασμού, η Θεοδώρα Δημητριάδου και ο Οκτάι Γιαλούτς.

«Στο πρόσωπό του κκ. Παντελεήμονα μεταφέραμε τις ευχές μας για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον Χριστιανικό κόσμο. Μοιραζόμαστε τη χαρά των Χριστιανών συνδημοτών μας και τους ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, νηνεμία και γαλήνη», ανέφερε ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν.

Επίσης, αντιπροσωπεία του Δήμου Ιάσμου, με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο κα. Λεμονιά Μπάτζιου, επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης. Αφενός να μεταφέρουν τις ευχές τους για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα στον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη και τον Υποδιευθυντή κ. Δημήτρη Ρόϊδο, αφετέρου όμως συνεχάρησαν τον κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη για την πρόσφατη ανανέωση της θητείας του στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ροδόπης. Η κα. Μπάτζιου κατά την επίσκεψή της συνοδευόταν από την Ιδιαίτερη Γραμματέα Ελισάβετ Τσουλίδου, την Ειδική Συνεργάτιδα Πασχαλίνα Καπούλα και την κα. Θεοδώρα Δημητριάδου, μέλος του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ»