“Βιώσαμε μια πολύ μεγάλη νίκη η οποία πιστώνεται στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που ακόμη μια φορά απέδειξε ότι ξέρει να διαχειρίζεται με υπευθυνότητα τις συνδιαστικές κρίσεις που το προηγούμενο διάστημα έπληξαν τη χώρα” ήταν τα πρώτα λόγια του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη που επανεκλέγεται στην Ροδόπη με 10.390 σταυρούς.

Και συνέχισε ο κ.Στυλιανίδης: Aυτή η νίκη πιστώνεται και αποτελεί την απαρχή μιας νέας περιόδου που θα μας επιτρέψει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι βοηθώντας την χώρα να βρεί τον βηματισμό της προς το μέλλον.

“Νιώθω δικαιωμένος γιατί μπορώ να προσφέρω ένα σημαντικό ποσοστό νίκης στην πατρίδα και στην παράταξή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που για ακόμη μία φορά με ανέδειξαν πρώτο στη Ροδόπη στη Νέα Δημοκρατία και να διαβεβαιώσω ότι αυτή η ισχυρή εντολή εμπιστοσύνης μου προσθέτει ευθύνες και μου δείχνει τον δρόμο για να συνεχίσω επίμονα αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την τοπική κοινωνία για την Ροδόπη και τη Θράκη.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έλαβε 10.390 σταυρούς προτίμησης στα 267 από τα 283 εκλογικά τμήματα με τον Φάνη Κωφίδη να λαμβάνει 1788 , τον Κατραντζή Μουσταφά 1220, την Ελένη Χατζή 908 και 320 για Πεχλιβάν Σεβήλ.

Στις εθνικές εκλογές της 12 Ιουλίου 2019 ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε λάβει 12.152 ψήφους.