Η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τίμησε με τρία πρόσωπα συμβολικά τρεις θεσμούς και την περιοχή μας, είπε ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, παίρνοντας τον λόγο κατά την διάρκεια συνεδρίασης της ΔΕΕΠ Ροδόπης παρουσία του Υφυπουργού  παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.

Το πρώτο πρόσωπο είναι  ο Γιάννης Βεζυργιαννίδης επικεφαλής παλαιότερα της τοπικής κομματικής οργάνωσης της Ροδόπης, με την συγκεκριμένη επιλογή να τιμά όλη την τοπική οργάνωση.

Η συμμετοχή της Σούλογλου Νουρτζάν  γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι η πρώτη και μεγάλη παράταξη που τιμά την μουσουλμανική μειονότητα επιλέγοντας μια νέα επιστήμονα η οποία εργάζεται ως γιατρός στον Ιασμο.

Η συμμετοχή του Σωτήρη Σέρμπου που ουσιαστικά αντιπροσωπεύει την εκπροσώπηση του τρίτου μεγαλύτερου πανεπιστημίου της χώρας , του ΔΠΘ.

“OI EKΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ , ΕΘΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ”, Εθνικά γιατί η σταθεροποίηση που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια η Νέα Δημοκρατία καθιστούν την Ελλάδα να συμπρωταγωνιστεί σε μια διαφορετική Ευρώπη.

Πολιτικά κρίσιμες γιατί μια κυριαρχία εκλογική θα επιβεβαιώσει την δημοκρατική νομιμοποίηση του Ελληνικού λαού μετά και τις τελευταίες εκλογές , πράγμα που θα αποτελέσει δύναμη προκειμένου να αξιοποιηθούν τα επόμενα χρόνια δημιουργικά και ανταποδοτικά.

ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είπε ότι ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της τετραετίας ενώ τον πρώτο χρόνο , έχει μπει σε ράγα το ΔΠΘ , το νέο  Νοσοκομείο ,αλλά και οι θετικές εξελίξεις στην ΒΙΠΕ με την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων.