Την αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε το Μεγάλο Σάββατο για ανταλλαγή ευχών για το Πάσχα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο Ε.Στυλιανίδης συνοδεύονταν από την  Βούλα Ελευθεριάδου ,πρώην υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνη ΟΚΑΝΑ Αλεξανδρούπολης,  κίνηση που σηματοδοτεί την επιστροφή της κ. Ελευθεριάδου στην πολιτική και τα κοινά της Ροδόπης.

Ο Ε.Στυλιανίδης αμέσως μετά  δήλωσε :

Kάναμε σήμερα την καθιερωμένη επίσκεψη στην Δημοτική και Εμπορική αγορά , ακούσαμε τους προβληματισμούς και την περιγραφή της κατάστασης και ανταλλάξαμε ευχές με τους επαγγελματίες της πόλης.

Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο και με την πανδημία και με την ενεργειακή κρίση , τώρα “βγάζουμε κεφάλι” , η κυβέρνηση στάθηκε στο πλευρό της τοπικής αγοράς,  96,5 εκατομμύρια εισέρευσαν στη Ροδόπη για τη στήριξη των επαγγελματιών , των εργαζομένων που μπήκαν σε αναστολή , των νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που προσπάθησαν να ξεκινήσουν μέσα στη δυσκολία .

Τώρα θέλουμε να πιστεύουμε ότι αφήνουμε πίσω μας την κρίση και κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα , γιαυτό και οι ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση συνοδεύονται και από ευχές από τα βάθη της καρδιάς μου για καινούριες επιτυχίες.

Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια όλων, να βοηθήσουμε την τοπική αγορά και να συμπαρασταθούμε στην τοπική κοινωνία, και το κάνουμε αυτό γιατί πιστεύουμε ότι η Ροδόπη έχει αξία.

Οι αγώνες , η συνέπεια και η αποτελεσματική μας δράση την παραπάνω προσπάθεια.

Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και οι μέρες που έρχονται να είναι καλύτερες από αυτές που αφήνουμε πίσω μας.