“ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ” είπε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κατά την διάρκεια της συνέντευξη τύπου στα  μέσα ενημέρωσης της Ροδόπης.

“Η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να αντιμετωπίσει την κρίση του μεταναστευτικού με την δημιουργία του φράχτη , και ενός πιό αυστηρού πλαισίου , αλλά και με την διεθνοποίηση του ζητήματος, που απέδειξε ότι οι Ελληνες δεν προστατεύουν μόνο τα Ελληνικά σύνορα αλλά και τα σύνορα της Ευρώπης.

“Αντιμετωπίσαμε την υγειονομική κρίση , η οποία μας αποξένωσε και δημιούργησε σειρά από προβλήματα ακόμη και στην οικονομία, και κληθήκαμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους , αλλά να μπορέσουμε να κρατήσουμε όρθια και την οικονομία.

Η εθνική κρίση με την γειτονική χώρα είχε μπει σε μια περίοδο απανωτών προκλήσεων με αποτέλεσμα η Ελληνική Κυβέρνηση να προβεί σε πρωτοβουλίες και να καλύψει κενά δεκαετίας.

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ”.

“Η ανθεκτικότητα της παρουσίας μου αποδίδεται κυρίως στην ειλικρίνεια με την οποία προσπαθώ να φέρομαι στους συμπατριώτες μου ” είπε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης , αλλά και στην αλήθεια που λέω προς αυτούς.

“ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΟΧΟΙ – ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ”.

ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα που αφορά και την μεταποίηση με το όφελος να μην περιορίζεται στο 8% αλλά αυξάνεται περίπου στο 40%.

Η ένταξη προς χρηματοδότηση του φράγματος του Κομψάτου  με την ολοκλήρωση της μελέτης 4.600.000 ευρώ και την αναζήτηση των χρηματοδοτικών εργαλείων.

Το δίκτυο άρδευσης του φράγματος Ιασίου είναι απαραίτητη προυπόθεση για να μπορέσουν οι αγρότες να ανεβάσουν το εισόδημά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Ο Ε.Στυλιανίδης επανέλαβε την δέσμευση του πρωθυπουργού για το ΔΠΘ που θέλει να καταστεί το τρίτο σημαντικότερο πανεπιστήμιο της χώρας.

Ενίσχυση τμημάτων, φοιτητών , προσωπικού , εμβάθυνση έρευνας και διεθνοποίηση συνεργασιών θα οδηγήσουν στο παραπάνω στόχο.

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η κορυφαία επένδυση αυτή τη στιγμή είναι η κατασκευή του εργοστασίου παραγωγής ρεύματος αλλά και οι σημαντικές επεκτάσεις των υφιστάμενων μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά και η προσπάθεια επαναλειτουργίας της shelman.

O TOYΡΙΣΜΟΣ

Είμαστε μια πύλη εισόδου για τον τουρισμό με 1.900.000 ΙΧ οχήματα να διέρχονται χωρίς να έχουμε καταφέρει ακόμη κάποια από αυτά να παραμένουν στην Ροδόπη. Στόχος είναι η αναβάθμιση του κάθετου άξονα, η σωστή προβολή στην ευρύτερη αγορά των Βαλκανίων και της Τουρκίας, αλλά και η διπλωματική προσπάθεια για την διέλευση λεωφορείων.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κάλεσε τη νεολαία της Ροδόπης την ερχόμενη Παρασκευή 5 Μαίου στις 17″00 στο καφέ bar  THEATRO   δίνοντας έτσι  την ευκαιρία σε αυτούς να ρωτήσουν είτε για την κεντρική είτε για την τοπική πολιτική και να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Τέλος ο Ε.Στυλιανίδης ζήτησε εκ νέου την εμπιστοσύνη και την εντολή για τις εκλογές , έτσι ώστε στις 21 Μαίου να μπορέσει να διεκδικήσει για την Ροδόπη και τη Θράκη.